Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2020

SL13B – Velká fotogalerie

Toto je fotogalerie k článku o třináctých narozeninách SL.

Tohle je můj úplně první teleport na narozeninové regiony. Nikde nikdo. A nic. Přístup pouze pro hlavní organizátory a týmy, stavějící celé regiony.

S chutí do toho a půl je hotovo. Hlavní část, tedy velká lípa, sloužící jako vlastní stage, má hotovou “reálnou” část. Tato část stromu je seskládaná z velkých mesh kusů, vytvořených přesně na míru pro třinácté narozeniny. Ve stejnou chvíli také začíná landscaping, tedy úprava terénu. Někam se ty kořeny musí schovat a ta jezírka a řeky potřebují trochu hloubky… Možná mě vidíte stát na velkých kořenech. Dohlížím na to, že stavba probíhá, jak má:)

Dá se vytvořit takto detailní krajina přes celý region během měsíce? Asi ano, pokud nemáte nic jiného na práci. A nebo pokud máte inventář plný vlastních stromů, vodopádů, rostlin, trávy, fantasy krajinek, květů… a pokud jste s tím už od začátku počítali, že stvoříte “jen” originální mega strom, nějaké ty fantasy prvky okolo a ten zbytek seskládáte z už hotových výrobků.

Tady je druhá půlka. Fantasy krajinka teprve vzniká. Začíná to od obnažené strany stromu, tam, kde jsou vidět “žíly” uvnitř kmene, tam, kde pulzuje světlo a energie, od kořenů až do posledních nejtenších větviček.

Pak ještě několik nových a originálních kousků fantastických rostlin, opět tvořených pulzujícícm světlem. Některé z nich byly k dispozici jako freebie v době narozenin.

Připravit všechny věci, které rozdávám zdarma, do stejného pařezu a rozházet po celém regionu. Jedním z nich je i listnatý HUD, se kterým můžete fotit tématické krajinkové fotky.

Vytvářím úvodní vstup stonehengovitého charakteru, který uvádí návštěvníky do celého příběhy a vysvětluje celou myšlenku obří stromové stage, pulzující energie, propojení a mota sdíleného dobrodružství. už jste určitě viděli finální video Story of the Linden Tree DJ Stage, takže víte, o co jde.

Fotím neprozrazující detaily, a lákám vás na sociálních sítích obrázky a Sneak Peek videem. Pořád je ještě před oficiálním otevřením.

I takhle velké věci, pokrývající celý region, stavím sólo. Nicméně mnoho let byla součástí mého přípravného týmu taky Loverdag, ve funkci fotografky s exluzivním přístupem někam, kam většina fotografů a bloggerů ještě nemůže. A až tam můžou, tak je tam pro změnu mega lag a příliš mnoho avatarů.
Není nad to si v klidu a bez stresu rozložit fotografické nádobíčko, posebally, jednorožce a další fotogenické příslušenství. A protože jí to chvíli trvá, dovolila jsem si vyfotit fotografku. Přímo v akci.

Chcete-li vidět fotky Loverdag, které v tu chvíli vznikly, zkuste její Flickr.

Rozbíjení dortu

K závěru SL narozenin patří neodmyslitelně rozbití narozeninového dortu. Cake je jednou z hlavních stagí, tentokrát umístěnou na čtyřech regionech, takže se tam vejde poměrně velké množství avatarů. Velikost takového dortíku je myslím více než jasná. Je to vážně extra výživný dortík.
A když už tam takhle jeden je, tak to fotí. A nejen, že to fotí, ale taky z toho udělá video.

A tady ještě nějaké další fotky…

Zpět na všechny články o SL narozeninách

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *