Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2021 Fotogalerie

Rybaření v Bohemii a velikonoční maraton

Taky většinou trávíte Velikonoce úplně jinak, než ve virtuálním světě? Oslavujete, potkáváte rodinu, jezdíte ven do rozkvétající jarní přírody, nebo do zasněžených hor na poslední lyžovačku…? A chudáka vašeho avatara necháte ve virtuálním bezvědomí celý dlouhý víkend! Zatímco si mohl užívat mnohá digitální dobrodružství plná jarních pixelů a rozkvétajících lagů. Ale to ne, sobecký loutkovodič dal přednost kruté, nehezké a hmatatelné realitě!
Ti z vás, kteří byli na svého avíka hodní a provětrali mu jeho nemateriální faldíky i o dlouhém jarním víkendu, se mohli mnohdy těšit z nějaké neobvyklé zábavy. Pamatujete si třeba na rybaření, které v Bohemii probíhalo… snad už od nepaměti? A co třeba velikonoční rybářský maraton?
Rybaření na ledě, rybaření na sněhu, na trávě, na tajícím sněhu, v sobotu večer, v neděli ráno, ve stavu podroušeném, v bikinách, s pomlázkou, s malovanými vejci… to všechno jste mohli v minulosti zažít.
Tahle fotogalerie pochází z jara roku 2009, není jen z Velikonoc. A je tu taky jako vzpomínka nejen na Bohemii v těch dávných časech, ale též jako připomínka našich vyšňořených a vytuněných avíků, ročník 2009.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *