Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2008

Říše Avalonská

Mnozí z vás zde pamatují stavbu města Bohemia ještě na Vilémově ostrově Avalon Island, ostatní mohli shlédnout fotografie z historie na naší výstavě, ale jistě budete všichni příjemně překvapeni, pokud navštívíte Vilémův Avalon v současné době. Změnil se totiž k nepoznání a zatímco dříve byl centrem ostrova obchod s velice kvalitními skiny, oblečením a doplňky, nyní je tohle vcelku přehlédnutelná část celého místa.

Z ostrova se totiž stalo centrum velmi oblíbené všemi příznivci RPG her. Vilém vytvořil nejen hru, kterou jsme vám již dříve představovali jako dobrodružství v katakombách, a která je od včerejšího dne dokončena včetně závěrečného utkání, ale také v tomto duchu postavil další a další stavby a krásná zákoutí. Můžete tedy nejen navštívit jeho obchod s rytířským brněním, draky a golemy, ale také hrad, ve kterém můžete natrénovat finální boj v katakombách, cvičební skákadlo, které máme i v parku v Bohemii, lze se prolétnout na dračím rogalu, můžete posedět s přáteli u ohně, nebo vzít svoji slečnu na romantickou schůzku v hrobce s rakví a kostlivcem 🙂

Vzhledem k velkému zájmů obyvatel Second Life Vilém hru přeložil do angličtiny, aby byla dostupná opravdu pro každého a pro manipualci s předměty ve hře vytvořil speciální HUD, který si můžete vzít ještě před cestou do katakomb.

Pokud se tedy vydáte na dobrodružství do katakomb, na jeho dokončení, pokud jste již začli hrát dříve, nebo se jen tak přijdete podívat, dodržujte prosím podmínku pro pobyt v těchto částech ostrova – vhodné oblečení. Při pobytu v prostorách katakomb i hradu je povinné tématické oblečení. V případě, že se rozhodnete toto porušovat, budete vyzváni k nápravě, přijdou na vás škaredé odporné potvůrky a riskujete i ban vašeho avatara na Avalonu.

Při procházce Avalon Islandem si jistě všimnete i dalších zajímavých míst, která slibují do budoucna i další překvapení, která nám Vilém Beaumont připraví, takže jistě stojí za to připojit se do skupiny “Order of Avalon “, abyste byli v budoucnu informováni o dalších novinkách. Link přímo na ostrov je zde. Můžete také použít portál, který najdete v Bohemii naproti Infobodu, u branky do městského parku, poznáte ho podle rytíře, který portál hlídá.

Kromě následujících obrázků si můžete také prohlédnout Vilémovu fotogalerii nazvanou “Realm of Avalon”.

Původní datum vydání: 3. červenec 2008
Začátek hry byl v zatáčce v Bohemii a tato konkrétní hra v tuto chvíli neexistuje. Nicméně navštívit Vilémův sim a zažít dobrodružství stále můžete. Připravte si vhodné oblečení a teleporujte se na světoznámý Avalon.

Související články:
Catacombs of Avalon – blíží se release day! 17. duben 2008
Katakomby otevřeny! 23. květen 2008
Říše Avalonská, 3. červenec 2008 (právě čtete)

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *