Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2008

Katakomby otevřeny!

Dnes v podvečerních hodinách byly otevřeny dlouho očekávané katakomby, místo kde v následujících dnech asi někteří z vás stráví mnohé krušné chvilky. Vilém Beaumont otevřel na svém ostrově Avalon Island hru, kterou v několika minulých měsících vytvořil právě pro všechny české a slovenské obyvatele Second Life. Jedinečnou adventuru prozatím jen v českém jazyce, ve které má každý z vás možnost nejen si zahrát, zapřemýšlet a zabojovat, ale také vyhrát několik vskutku unikátních a krásných cen, opět z Vilémovy dílny.

Často při této hře umřete, tedy, v SL podání, budete teleportováni do svého domova. Pokud je tímto místem právě Bohemia, máte velkou výhodu oproti ostatním – jeden z úkolů se odehrává právě v Bohemii, a také si tu ve volných chvílích máte možnost nacvičit přeskoky k jedné z částí her v parku…. světluška vám napoví, co v parku dělat.

Při vašich dobrodružstvích budete muset zapojit všechnu svoji šikovnost při ovládání avatara, také svoje mozky, pátrací schopnosti při hledání různých předmětů a nápověd…. A kdybyste v katakombách náhodou uslyšeli zlověstné chechtání… utíkejte jako o život a schovejte se někde! Ve sklepeních se čas od času pohybuje nemrtvý rytíř… nemluví, jen se protivně a zlomyslně chechtá… a zabije každého, kdo mu přijde do cesty.

Poslední místnost s finální částí hry je zatím uzavřena, ale i to se brzy změní a budete moci svést konečný souboj s nebezpečnou příšerou z podzemí Avalonu.

Hra začíná v Bohemii, přímo naproti našemu Infobodu, u vstupu do parku. Najdete zde rytíře, který hlídá vstupní portál na tajemný hřbitov… a tam celé dobrodružství začíná. Neváhejte tedy a zpestřete si váš život v Second Life touhle neopakovatelnou hrou, za kterou děkujeme tímto Vilémovi Beaumontovi.

Původní datum vydání: 23. květen 2008
Fotografie z článku mám pouze v miniaturní verzi, a je možné, že je fotil Vilém.

Catacombs of Avalon – blíží se release day! 17. duben 2008
Katakomby otevřeny! 23. květen 2008 (právě čtete)
Říše Avalonská, 3. červenec 2008

Současné odkazy na Vilémovu práci:

Avalon Facebook: https://www.facebook.com/groups/avalon.secondlife

Flickr Photo Pool: https://www.flickr.com/groups/avalon/pool

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *