Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2008

Vynášení Santy v Bohemii

Tato pozvánka na netradiční virtuální akci původně vyšla 18. 12. 2008

V pátek 19. prosince 2008 proběhne druhý ročník „Anti Santa pochodu za návrat tradičních symbolů do českých Vánoc“ – příznivci Ježíška a odpůrci amerikanizace českých vánoc se sejdou v 17 hodin na Václavském náměstí a po krátkém pochodu se Santou v popelnici ho naloží a pošlou pryč ze země. Více informací o této akci v reále se dozvíte na stránkách anti-santa.cz. Avšak ani v Bohemii nezůstaneme pozadu.

Pro ty zájemce v Second Life, kteří by si chtěli tuto recesistickou akci užít i virtuálně, pořádáme after-pochod, v pátek v 19 hodin v Bohemii. K mání budou transparenty propagující tuto akci a snad se nám sejdou i Santové v popelnicích:) Po krátkém pochodu městem můžeme svrhnout Santu do hlubin virtuálního oceánu.
Vítáni jsou účastníci jak v příslušném oblečení, tedy ježíškovském, vánočním, antisantovském, santovském, tak ve vánočním, zimním či jiném zajímavém kostýmu.
Po ukončení akce se můžeme přesunout do klubu a pro změnu oslavit konec týdne a pro mnohé i poslední pracovní den v tomto roce a začátek Vánoc.

Reálná antisantovská akce se už asi pěkných pár let nekoná, ale jak můžete vidět, tenkrát jsme hrdě třímali ve virtuálních končetinách transparenty druhého reálného ročníku, a bojovali jsme za čistě české vánoce, bez oteklého pána, co není Ježíšek.
A dokonce přijel i Tirsor na koni!
A nebyl by to článek z archivu, kdyby k němu nebyly přidány dobové fotografie. Zjevně se nás sešlo dost a vynášení Santy, nebo spíše kopání popelnic se Santou do řeky na druhém regionu Bohemie, nás bavilo dost dlouho. Najdete se na fotografii?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *