Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2008 2009

Silvestr a Nový rok – klub Rockle v Bohemii

Na Silvestra roku 2008 byl ve virtuálním městě Bohemia otevřen nový klub, jako alternativa k Plážáku. Později byl pojmenován Rockle. Už asi tušíte, že? Tady je první ohlášení otvírací silvestrovské a následně i novoroční párty, které původně vyšlo 30. 12. 2008:

Na konci roku 2008 vám přinášíme další novinku do Bohemie. Nový klub, tentokrát zaměřený na tvrdší a alternativní žánry hudby pro ty, kterým ne vždy vyhovuje hudební produkce v klubu na pláži. Klub vám v budoucnu bude přinášet i koncerty a poslechové pořady, ale to nechme do roku 2009. Slavnostní otvírací párty se bude konat v poslední den roku 2008, bude to tedy silvestrovská párty, na které vám bude hrát DJka Cirila. Nebude to párty ledajaká, bude to párty ve stylu gothic, tedy nejen hudebně, ale i díky vám. Pokud totiž přijdete na párty ve stylovém kostýmu, můžete se přihlásit do soutěže o nejhezčí kostým či masku. Vzhledem k obecně bujaré náladě na Silvestra jistě každý movitější avatar nějaký ten lidnen přihodí, takže výherce může vstoupit do nového roku s o něco plnější kapsou. Ti, kteří musí z nejrůznějších důvodů zůstat doma se tedy nemusí bát, že by se o silvestru nudili. Silvestrovská párty začne ve 20 hodin v rockovém klubu v Bohemii, přímý odkaz do klubu je zde (už není, ale bylo: http://slurl.com/secondlife/Czechoslovakia2/48/233/23)

Nový rok v novým rock klubu
Tvůrcem klubu je K0ry Gothly, kterého znáte jako DJe nejen z Bohemie. A aby mu to nebylo líto, že klub neotvíral on, hned další párty na Nový rok je jeho. Jestli se tedy do 1. ledna 2009, 20ti hodin dokážete probrat ze silvestrovských oslav, neváhejte a přijďte na další, novoroční párty. Kdo snad K0ryho nezná, jeho styl hudby se do klubu taky náramně hodí.

Anketa
Rockový klub si zaslouží nějaké dobře znějící jméno. Vymysleli jsme jich několik, ale chtěli bychom rozhodnutí nechat na vás. V nejbližích dnech se tu tedy objeví anketa, a budete moct hlasovat a rozhodovat tak o jméně nového klubu v Bohemii. I když už jich teď máme hodně, můžete nám sem nějaké další napsat, než spustíme anketu.

K celé akci samozřejmě existuje rozsáhlá fotodokumentace. Ctěné avatarstvo jistě promine, že po silvestrovských oslavách a letech dalšího archivování není možné spolehlivě označit, který den byl který…

Klub byl později zavřen a po velké a podle mě velmi úspěšné přestavbě znovu otevřen, a to na podzim roku 2009.

Neptejte se…

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *