Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2013

SL10B – První ochutnávka

V letošním roce Second Life oslaví své desáté narozeniny. Jako každý rok jsou v rámci narozenin připraveny různé akce jak po celém SL, tak na dvaceti regionech, kde dobrovolníci připravují své expozice a akce pro všechny, kteří se chtějí oslav zúčastnit.

Linden Lab tradičně rozdává své “akční” medvídky. Tentokrát to není jen medvídek na Linden Bear Island v rámci SL10B regionů, ale rovnou medvědí avatar zdarma. Můžete si ho pořídit na Marketplace. V souvisejících položkách najdete i tričko a kšiltovku. Medvěd bude k dispozici pouze v červnu, takže pokud o něj stojíte, vezměte si ho včas.

V blogu Linden Lab také slibuje speciální hunt po celém SL, který bude určen pro ty, kteří mají Premium účty. Uvidíme, jak moc budou odměny speciální:)

Nejočekávanější akcí oslav je obvyklý týdenní SL10B festival. Na webu SL10B najdete všechna důležitá data:
Od 26. května do 12. června se regiony připravují a jsou přístupné pouze stavitelům a organizátorům:
Dny pro blogery a fotografy jsou 14. a 15. června.
V neděli 16. června se otvírají brány pro všechny návštěvníky.
Narozeninový den je 23. června. Poslední den oslav je 29. červen, pak budou regiony zavřeny a vypnuty.

Stejně jako předchozí roky se máte na co těšit. Vstupní prostory a stage jsou již skoro postaveny, a i podle nehotových částí je jasné, že každý si najde region, kde bude chtít strávit nějaký čas.
Stejně jako loni je části expozic věnována vodní plocha, a vodní i podvodní kreace také slibují hodně.

SL10B, autor: Loverdag

A jak už můžete tušit z tohoto článku, na SL10B bude i česká expozice. Letošním mottem komunitního SL10B je “Looking forward, looking back,” tedy těšení se na to, co bude, i ohlédnutí do minulosti. Můžete se tedy těšit i na pohledy z naší české minulosti.
Díky Loverdag se také můžete těšit i na skvělé fotky, které doprovázejí tento článek a uvidíte je i v dalších článcích o desátých narozeninách Second Life.

Původní datum vydání: 7. 6. 2013
Autorem fotografií je Loverdag
Zpět na všechny články o SL narozeninách

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *