Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2013

SL10B – Premium Hunt

Je vám vedro? Zchlaďte se na Isles of Ice, ostrůvcích ledu, které Linden Lab připravil pro příznivce huntů při příležitosti desátých narozenin Second Life. Hunt je přístupný těm, kdo mají Premium členství, pokud jej nemáte, nebudete schopní se ani teleportovat na Isles of Ice. Jde tedy i o marketingovou akci, pokud si členství zaplatíte teď, můžete se huntu zúčastnit. I bez placeného členství si můžete ale aspoň vzít další narozeninové dárky na Marketplace, které LL propagují ve svém blogu.

Huntem vás provází Magellan Linden, který odhalil plány šíleného doktora Talpy – snaží se postavit stroj na ovládnutí světa. Magellan staví zařízení, které tomu zabrání a vy jste jeho pomocníci, kteří mu pomáhají najít a shromáždit potřebný materiál na tuto stavbu.

Výchozím místem huntu je obří iglů v zasněženém regionu Crankshaft, kde si můžete vzít HUD a vydávat se na jednotlivé etapy huntu. Hunt je definován jako gridwide, tedy odehrává se po celém SL. Na každou etapu se dostanete na jiné místo v SL, kde najdete předmět nebo splníte úkol, a v závěru se můžete přenést zpět na Isles of Ice a etapu dokončit.
HUD vám napovídá v angličtině, psanou formou, včetně toho, jak daleko se nacházíte od místa, které hledáte. Provází vás také hlas Magellana Lindena, ale ten je spíš motivační – pokud nerozumíte mluvené angličtině jen z odposlechu, nemusíte se bát, že by vám to znemožnilo projít huntem. Stačí vám porozumět psanému anglickému textu.

Pokud tedy stojíte o lindení exkluzivní dárky pro platící uživatele, nebo chcete jen projít dalším lovem přes různé regiony, můžete začít.

Původní datum vydání: 15 6. 2013
Zpět na všechny články o SL narozeninách

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *