Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2014

SL11B

Říšemi budoucnosti jsou říše našich myslí. To je podtitulem jedenáctých narozeninových oslav Second Life, které se konají od 22. do 29 června 2014. Letos se konají na jedenácti regionech, které jako obvykle zahrnují narozeninový dort, několik stagí s nonstop programem a především regiony vytvořené samotnými uživateli.

Takto vypadá moje expozice, letos nazvaná Dive into the future – head first, upside down, inside out. Tedy hlavou napřed, vzhůru nohama, naruby.
Stačí se ponořit a… to už zjistíte sami 😉

Na oficiálních stránkách SL11B (odkaz už nefunguje) najdete všechny potřebné informace v angličtině – seznam jednotlivých vystavovatelů a adresy jejich výtvorů, kalendář akcí, a také letošní velký SL11B Hunt, který pořádá asi nejznámější hunt komunita okolo webu Hunt SL. (Odkazy na jednotlivé původní stránky už nefungují)

Pokud byste chtěli jen na chvíli nakouknout, využijte třeba právě trasy huntu, které vás provedou téměř všemi SL11B regiony, a navíc najdete mnoho zajímavých dárků zdarma od různých tvůrců. Mnohdy se jedná o narozeninové speciality, které jinde a jindy už neseženete.

30. června sice končí oficiální program, tedy především vystoupení a diskuze v auditoriu, ale celý následující týden, tedy do 5. července budou narozeninové simy stále otevřeny. Většina autorů zde svoje expozice nechává, takže se můžete porozhlédnout po regionech, a dá se očekávat o něco menší lag než v době samotných oslav.

Jako obvykle se můžete připojit do inworld skupiny, sledovat narozeniny na Facebooku, (odkaz už nefunguje) Twitteru a přispět svými fotkami do Flickr skupiny. (Ani tento odkaz neexistuje.)

Autorem všech fotografií je Loverdag a doporučuju prohlédnout si celou její fotogalerii na Flickru

Původní datum vydání: 26. 6. 2014
Zpět na všechny články o SL narozeninách

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *