Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2015

SL12B – Jaké sny mohou přijít

Jako každý rok, Second Life slaví své narozeniny festivalem, který tvoří uživatelé SL sami sobě.
Letošní téma “jaké sny mohou přijít” je inspirováno částí Hamletova slavného “být či nebýt” monologu.
Vše, co potkáváme v Second Life, bylo zrozeno ze snů. Pro některé jsou to sny vyjadřující jejich touhy, pro jiné jsou to sny o tom, čeho nemohou nikdy dosáhnout.
Chcete-li vidět kousky snů ostatních obyvatel virtuálního světa, máte právě teď možnost.

Nejužitečnější informace najdete na oficiální stránce SL12B.  (Odkaz už nefunguje)
První část oslav se koná v týdnu od 21. do 28. června. V tomto týdnu se konají nonstop párty na všech hlavních stagích a přednášky v Auditoriu, kde můžete potkat některé z Lindenů, tvůrců a umělců v SL, vývojářů Firestormu nebo her v SL a další zajímavé osobnosti. Celý program najdete pohodlně na webu i v kalendáři. (Už ne.)

Kde se letos určitě budete chtít zastavit? Na nádraží. (Odkaz už nefunguje a pokud ano, vede jinam.)
Letošní Welcome Area je staré nádraží někdy v době po apokalypse. Úplně živá lokomotiva, vlak mizící v neurčitu a zarostlé trosky někdejší civilizace jsou perfektním místem pro fotografy.

Fotíte-li, nezapomeňte přispívat do Flickr skupiny. Prozatím v ní nejsou tisíce fotek, ale SL12B teprve začíná;)

Cake stage je i letos místem, kde si můžete užít megadortík v padesáti odstínech růžové. Pokud nemáte rádi růžovou a pixelové krychličky, zkuste se jí vyhnout velkým obloukem.
Futuristická DJ stage, přírodní Live stage a jednoduchá Ixtlan stage s tajemným podzemím nabízejí jednu velkou týden trvající párty.

I letos jsou narozeninové regiony místem velkého Huntu. Víc jak 90 účastníků pro vás připravilo dárky, které najdete v jejich expozicích.
Na mapě SL12Big Huntu (Už neexistuje) jsou hvězdičkami označeny místa, kde se nachází dárky. Hledáte modrý měsíc s hvězdičkou a dárek je nutné “koupit” za nula L$.

V době od 29. června do 4. července budou regiony stále otevřeny, a máte možnost si je projít v době, kdy se nekonají žádné akce, a nekoná se tady ani lag.

A to je všechno:) Dvanáct let. Čtrnáct dní, patnáct regionů, desítky organizátorů, stovky tvůrců expozic, tisíce návštěvníků.

A jak vypadala moje expozice na SL12B? Přečtěte si následující článek!

Původní datum vydání: 23. 6. 2015
Zpět na všechny články o SL narozeninách

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *