Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2021 Fotogalerie

Velká historická fotogalerie – 1. část

Teta Zuza se narodila 20. ledna 2007, patrně někdy v pozdních večerních hodinách, na stroji poháněném nějakou linuxovou distribucí. Ke svému roztomilému jménu si vybrala úderné a vcelku jasně mezinárodně pochopitelné příjmení. S troškou ironie a sarkasmu, který patrně nikdy nepobaví nikoho jiného… Protože kdo by v tomhle globálním, v Česku poměrně neznámém cirkusu, mluvil nějakou řečí jako je čeština, nebo slovenština? Těžko přetěžko teta někdy někoho takového v Second Life potká…

V prvních dnech teta běhala všude možně. Cestování je zábava, cestování po celém světě, se zadkem bezpečně usazeným na židli doma v obýváku… i to je dobrodružství. Teta se ze zimní reality automaticky vydala do tepla, na slunné pláže, s lehátky u teplého oceánu a s paraplíčky v každém drinku. Dokonce se rychle naučila fotografovat. Tohle je den šestý po narezzení, asi nejstarší fotka tety, která existuje.

A že těch zajímavých míst teta procestovala! V prvních pár měsících teta jen tak lítala z místa na místo a obdivovala krásu rozličných míst. Padala jí z toho čelist. Něco takového… Kdo to kdy viděl! A prý to všechno vytvářejí lidi, sami, jen tak, pro sebe a pro ostatní… A ta grafika! Ty západy slunce!
Romantická místa na plážích, kde můžete sedět na měsíci, na slunci, na oblacích, a rozhlížet se daleko do dálky. Vidět to množství tropických barů, chatiček a zákoutí, sledovat ryby v překrásně zbarveném moři… Západ slunce s věrným odrazem na hladině oceánu…

Kouřit opravdickou vodní dýmku. Poslouchat vlny, jak pravidelně omývají písečné břehy, lemované palmami. Uklidňující zvonění zvonkoher a tlučení bambusových trubiček ve větru.

A ty jachty! Velikánské lodě s bary, několika palubami, vlastními bazény, a spoustou, echm, echm, ložnic…
Všechno bylo potřeba vyzkoušet.
Ložnice na jachtě. Plovoucí plošiny kdesi v nekonečné výšce v nebi, čekající na šeptající si páry.

Surfovat s opravdovými Brazilci, kteří to umějí i doma, v reálu. A prý si ta báječná prkna vyrábějí sami i tady, ve virtuálnu!


Tohle bude potřeba vážně prozkoumat. Podívat se i na skrytá místa, trochu pod pokličku, jak to funguje.

Stále se spadlou čelistí, teta závidí těm, kteří tady taková místa dokážou vytvářet. Úžasná grafika, k tomu se všechno hýbe, vydává zvuky, obsahuje animace. Tohle je vážně vyšší dívčí… Tohle asi teta nikdy nedokáže pochopit, natož pak tu něco postavit. A bude navěky závidět těm, kteří tuhle krásu tvoří, vlastníma rukama.

Přehled všech dílů velké historické fotogalerie

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *