Virtuální světy

Informace o virtuálních světech

2012

SL9B – Přípravy

Jedna z největších oslav devátých “narozenin” Second Life, bude probíhat celý týden na dvaceti regionech, které pro oslavy zapůjčil soukromý vlastník pozemků. Linden Lab se letos neúčastní výročí vlastního světa, ale to jste si mohli přečíst už minule. Teď můžete nahlédnout do zákulisí příprav asi největšího narozeninového místa.

Na “neoficiálních” stránkách SL9B, které si můžete projít i v automatizované:) češtině, najdete podrobnosti ne nepodobné těm z předchozích narozenin. Tuto akci totiž pořádají ti, kteří narozeniny pořádali i v minulosti, jen pod “dohledem” a s pravidly LL.
Na atmosféře a jednání je tahle změna velice dobře poznat, vše je velmi otevřené a přátelské. A navíc se setkáváte s profesionály v oblasti pořádání velkých secondlifích akcí… takže vše je tak jak má být a možná ještě o kousek lépe;)

Z fotek poznáte, že místo bude velmi podobné tomu, které obyvatelé SL tvořili i v minulých letech – některé simy jsou rozděleny na malá políčka, kam si jednotliví vystavovatelé připravují svoje prezentace a výtvory, některé regiony jsou určeny oslavám pro velké množství lidí, nechybí ani tradiční Auditorium. A některé regiony vypadají o dost zajímavěji, než bychom na SL9B očekávali:)

Protože oslavy narozenin mohou probíhat i kdekoli jinde, pořadatelé této akce se rozhodli pomoci všem ostatním v propagaci na tomto místě, kde bude jistě jako vždy mnoho lidí v kteroukoli denní i noční hodinu. Bude vytvořen Celebration Hub a když svou akci ohlásíte pořadatelům a pošlete včas vše, co je potřeba, můžete i vy svou akcí přispět k oslavám.

A teď už pár fotek z míst, kam se dostanete až v týdnu od 18. června:

Regiony den po otveření pro vystavovatele – někteří své prezentace už měli připravené dopředu a jen je umístili a byli hotovi:)

SL9B mapa příprav

Na některá neobvyklá místa se rozhodně těšte:

Přípravy stagí a dalších atrakcí:

Fotogalerii, kam budou přibývat fotky v průběhu příprav i celé oslavy najdete jako vždy na Flickru a i vy do ní můžete přispět.

Původní datum vydání: 15. 6. 2012
Zpět na všechny články o SL narozeninách

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *